Цього тижня у Сухополов’янській сільській громаді стартував опалювальний сезон 2024-2025 року. Рішення про початок теплопостачання в установи та заклади бюджетної сфери, житловий фонд усіх форм власності громади прийняте  розпорядженням Сухополов’янського сільського голови від 10.10.2024 № 126 «Про початок опалювального періоду 2024-2025 року».

Станом на даний час тепло надходить в усі дитячі садки та школи громади. Запущені та працюють усі 12 котелень, які обслуговують дані заклади. Також здійснено пуск газу до стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сухополов’янської сільської ради (с.Заїзд)

Рештою бюджетних установ Сухополов’янської сільської ради укладені договори на постачання природного газу з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» та триває процес поступового їх підключення до газопостачання.

Твердим паливом для опалення котелень та котлів (дров’яна продукція, палети, біосировина) бюджетні заклади забезпечені в повному обсязі. Триває процес закупівлі вугільної продукції.

Фото без опису