Реалізація важливого для Сухополов’янської громади проєкту - залежить від справді активних жителів.

Сухополов’янська сільська рада бере участь у конкурсі «Громада на всі 100» з проєктом «Створення мобільного офісу ЦНАП», який передбачає отримання пересувного мобільного ЦНАП, спеціалізовано обладнаного автомобіля і відповідне обладнання для надання адміністративних послуг вдома чи  на території старостинського округу.  Перший етап конкурсу подолано. 

Якщо наш проєкт ввійде в число 40 фіналістів, ми зможемо отримати грант (кошти) для придбання цього автомобіля та необхідного обладнання, що дозволить спеціалістам ЦНАП виїжджати до людей і надавати адміністративні послуги вдома та безпосередньо в старостинському окрузі.  Це вкрай важливо.

У конкурсі переможуть проєкти, які мають достатню підтримку серед населення. Тому кожен Ваш  голос – надважливий!!!!

Конкурс відбувається серед 262 громад із 23 областей України – всі активно змагаються за свій шанс.

Сухополов’янський  проект «Створення мобільного офісу ЦНАП» за тиждень інтернет-голосування здобув 642 голоси, що становить 4,9 % від кількості жителів громади! Це гарний показник, але наразі цього недостатньо для перемоги, адже за правилами конкурсу відсоток голосів рахується пропорційно до кількості населення громади, тому кожен голос має значення і впливає на результат.

  • 10 листопада о 23:59 інтернет-голосування зупиниться.
  • Проголосувати за проєкт Сухополов’янської сільської ради можна за посиланням: https://fakty.com.ua/hromady/project/64/
  •  
  • Відеопрезентація проєкту " Створення мобільного офісу ЦНАП»: https://youtu.be/kCYM8i_Etas
  • Конкурс #ГромадаНаВсі100 реалізується в партнерстві Програми USAID DOBRE зі Старлайт Медіа та Український кризовий медіа-центр.

ЗГУРТУЙМОСЯ,  РАЗОМ МИ СИЛА!

Фото без опису