Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто дозвольте щиро привітати Вас з   професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника, який щорічно традиційно відзначаємо в Україні в останню неділю жовтня. Економічний і соціальний розвиток держави, регіону, громади неможливо уявити без належного функціонування автомобільної та дорожньої галузей. На сьогодні у непростий час, в період війни,  Ваша праця є ще більш важливою, більш напруженою, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму.

     Це свято не просто автолюбителів, а справжніх професіоналів, які відповідають за будівництво та ремонт доріг, перевезення, безпеку дорожнього руху та пасажирів, зокрема здобувачів освіти громади. Цього дня  дякуємо за непросту роботу, співпрацю та розуміння  водіям установ та організацій громади, приватним перевізникам, які надають послуги та забезпечують перевезення жителів нашої громади. Від вашої професійності залежить наскільки швидко і комфортно людина добереться на роботу, навчання чи додому. Окремі вітання тим, хто перебуває на сьогодні на службі у Збройних Силах України, стали водіями-волонтерами, долучився до підтримки і допомоги у перевезенні внутрішньо переміщених осіб, військових, доставленні необхідної допомоги. 

        Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства, щиро бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я, родинного тепла, сил та витримки,  подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дорога буде легкою,  а дома завжди чекають рідні та близькі! Зі святом! Кожен з Вас на своєму місці наближає нашу спільну Перемогу. Все буде Україна!

 

З повагою  

Сухополов’янський сільський голова                                                                                                 Денис РОСОВСЬКИЙ

Фото без опису