Щоб отримати пенсійні виплати й надалі, пенсіонери з числа ВПО мають пройти фізичну ідентифікацію до 31.03.2024

Обов’язок періодично (кожні три або шість місяців) проходити фізичну ідентифікацію в АТ “Ощадбанк“ було визначено для осіб, які до 24.02.2022 набули статусу внутрішньо переміщеної особи (ВПО) (постанова Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 № 637 “Про здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам“). 

Бережіть себе - дотримуйтесь правил охорони праці

З початку 2024 року в Чернігівській області  зареєстровано 16 нещасних випадків на виробництві, з яких: 6 випадків зі смертельним наслідком та 2 групових нещасних випадків, в кожному з яких постраждало 2 працівника. За даними повідомленнями створені відповідні комісії з розслідування, в роботі яких беруть участь і фахівці відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Головного управління Пенсійного фонду України в області. Основні причини виробничого травматизму – нехтування елементарними правилами безпеки

Перерахункам  пенсій у березні - бути!

На сайті Уряду оприлюднено постанову від 23.02.2024 № 185 “Про індексацію пенсійний і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2024 році“, якою передбачено проведення індексації пенсій, підвищення розмірів мінімальних пенсій по інвалідності колишнім військовослужбовцям та постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, збільшення рівня мінімальних пенсійних виплат окремим віковим категоріям пенсіонерів.

Пільговики, яким пільги надаються залежно від доходів, отримають всі належні виплати у березні

Пільги деяким категоріям громадян надаються за умови, що середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу.

Пенсійники Чернігівщини розглянули підсумки 2023 року та плани на поточний рік

20 лютого ц.р. відбулося розширене засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області. До заходу долучилася заступник Голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко.

В Чернігові відкрили оновлене приміщення сервісного центру ПФУ

У зв’язку з переїздом, відділ обслуговування громадян № 1 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області, який розміщувався за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 162, здійснює прийом відвідувачів за новою адресою: м. Чернігів, вул. Музична, 1 а (район колишньої фабрики музичних інструментів).