В області триває конкурс проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Від міста Прилуки до наступного етапу конкурсу пройшов проєкт, у рамках впровадження якого передбачається заміна застарілого обладнання рентгенкабінету КНП «Прилуцька міська дитяча лікарня» на сучасний рентгендіагностичний комплекс на 2 робочих місця з програмним забезпеченням та системою цифрового перетворення рентгенівських знімків.

Фото без опису

Наступний етап відбору проєктів – голосування жителів Чернігівської області.

Для перемоги у обласному голосуванні необхідні не менше 30% голосів.

Щиро вдячні всім, хто вже проголосував за проєкт «Впровадження сучасного комплексного рентгендіагностичного обстеження дитячого населення в м. Прилуки Чернігівської області»

Кожен голос є надзвичайно важливим для розвитку нашої міської дитячої лікарні! Закликаємо всіх долучитися до важливої й потрібної справи. Ваш голос є вирішальним! Саме завдяки активній участі в голосуванні кожного містянина в Прилуках нарешті відбудеться заміна застарілого обладнання рентгенкабінету КНП «Прилуцька міська дитяча лікарня» на сучасний рентгендіагностичний комплекс на 2 робочих місця з програмним забезпеченням та системою цифрового перетворення рентгенівських знімків. Але для цього необхідна участь усіх жителів Прилук.

Проголосувати за проєкт дуже просто:

1. переходимо за посиланням на веб-платформу Всеукраїнського громадського бюджету: https://vgb-chernihiv-budget.e-dem.in.ua/#/projects ;

2. авторизуємось на веб-платформі. Детальніше у відео - https://www.youtube.com/watch?v=BoOEGgfklMM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR05nQFPDzBPr6GF0hBrMbQhOJvsyllGRi3OWb-cU9IJV5OwT0hhdziy4wA ;

3. обираємо на платформі проєкт «Впровадження сучасного комплексного рентгендіагностичного обстеження дитячого населення в м. Прилуки Чернігівської області».

Не будьте байдужими! Голосуймо! Докладаймо спільних зусиль заради здоров'я наших дітей!

Голосування триває до 28 квітня 2020 року включно. Устигніть проголосувати!