Це дата історичного голосування та затвердження парламентом основного Закону України. З усіх пострадянських республік Україна прийняла Конституцію останньою. Писали її цілих шість років – з 1990-го по 1996-ий. А міжнародне співтовариство визнало її однією з найдемократичніших у світі. День Конституції України - єдине державне свято, закріплене в самій Конституції.

Сьогодні з нагоди відзначення Дня Конституції України відбулося урочисте покладання квітів до погруддя Т.Г.Шевченку на території Охіньківського старостинського округу.

У заході взяли участь сільський голова Денис Росовський, секретар ради та виконкому Ольга Євтушенко, в.о. старости Охіньківського старостинського округу Володимир Маснуха, депутат Охіньківського старостинського округу Сергій Яцун, директор Охіньківської ЗОШ Микола Марченко та заступник директора з навчально-виховної роботи Охіньківської ЗОШ Любов Власенко.

Наприкінці зустрічі голові громади Денису Росовському від Охіньківського старостинського округу було презентовано літературне видання Анатолія Шкуліпи "Де гуляв козак Пручай", яке написане за участю місцевих жителів.

Фото без опису