На Прилуччині майже 750 роботодавців, в тому числі понад 650 ФОПів, звернулися до служби зайнятості для отримання допомоги по частковому безробіттю.

Два місяці діє програма щодо отримання роботодавцями фінансової допомоги по частковому безробіттю на період карантину. І щодня фахівці Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості приймають десятки пакетів документів, які подають роботодавці, фізичні особи – підприємці, що вимушені були зупинити чи скоротити свою діяльність на період карантину.

Опрацювати пакет документів, це не просто їх прийняти. Це – перевірка правильності оформлення кожного документу, це – телефонні дзвінки фахівців відділу взаємодії з роботодавцями до кожного роботодавця, це – рекомендації щодо заповнення необхідного пакету документів, тощо.

На 15 липня до Прилуцької міськрайонної Чернігівського обласного центру зайнятості для отримання фінансової допомоги по частковому безробіттю на період карантину звернулися майже 750 об’єктів малого та середнього підприємництва, в тому числі понад 650 фізичних осіб – підприємців для отримання такої допомоги. Це роботодавці, які надають послуги пасажирських перевезень та мобільного харчування, перукарські послуги, займаються оптовою та роздрібною торгівлею одягом, товарами для дому та ін.

Наразі вже прийнято понад 730 рішень для здійснення виплат 1233 працівникам (з них 640 – фізичні особи-підприємці).

Закликаємо роботодавців звертатися за фінансовою підтримкою до служби зайнятості, щоб зберегти робочі місця!

За інформацією Прилуцького міськрайонного цнтру зайнятості.

Фото без опису