Усі ветеринари сьогодні відзначають своє професійне свято. Без активної участі працівників ветеринарної медицини брати наші менші не змогли би радувати око своїх хазяїв. Саме завдяки їм ми також маємо можливість вживати в їжу якісні продукти тваринництва.

Сухополов'янська ОТГ від щирого серця вітає зі святом лікарів, які лікують наших пухнастих, лускатих і пернатих друзів.

Ваші пацієнти всі такі різні і вони не можуть сказати, що ж у них болить. Тому Ваша робота складніша, але така ж відповідальна, як у людських лікарів.

Щастя Вам, ветеринари! Щоб навички і знання примножувалися, а всі Ваші мрії виконувалися.

За сумлінну працю, професіоналізм, вагомий внесок у розвиток ветеринарної галузі та з нагоди відзначення Дня працівників ветеринарної медицини грамотою Сухополов’янської сільської ради об’єднаної територіальної громади нагороджено:

1. Завідувача Переволочанської дільниці ветеринарної медицини – фельдшера ветеринарної медицини по хворобах молодняку та неплідності тварин Прилуцької районної державної лікарні ветеринарної медицини – Шепеля Сергія Володимировича;

2. Завідуючу Смошанського пункту ветеринарної медицини – фельдшера ветеринарної медицини Прилуцької районної державної лікарні ветеринарної медицини – Влахно Ларису Дмитрівну.

З Днем ветеринара!

Фото без опису