Щоденні завдання й турботи є в кожній сільській громаді, з них і складається життя. Позитивним моментом у житті селян, надією на вирішення багатьох питань є наявність відповідальних партнерів, які, розуміючи проблеми розвитку сіл, допомагають громадам.

ТОВ «Агрікор Холдинг», що входить до агрогрупи «Агрейн», неодноразово вже вирішувало нагальні питання сіл Сухополов’янської громади і продовжує реалізовувати проекти, спрямовані на покращення інфраструктури територій, де працює підприємство.Адже на підприємстві керуються принципом: працювати в селі – означає жити проблемами людей, а відтак спільно їх вирішувати.

До всього, підприємство підтримує громаду у вирішенні питань благоустрою, зокрема, нещодавно для потреб з впорядкування території спільно з благодійним фондом «Агрейн»було придбано бензопилу з набором необхідного спорядження дляСмоськогостаростинського округу Сухополов’янської сільської ради.

 

Наявність бензопили значно полегшить роботу з впорядкування території села – для спилювання сухостою в селі.

«Хочеться виразити щирі слова вдячності нашим благодійникам, які не байдужі до долі нашого села та вносять посильний внесок у покращення благоустрою. Придбання бензопили  дасть змогу оперативніше та якісніше виконати господарські роботи, утримувати територію села у постійному порядку та чистоті», - говорить очільник Смоськогостаростинського округу Олександр Миколаєнко.