24 серпня на території Сухополов'янської ЗОШ відбулися урочистості з нагоди святкування 29-річниці Незалежності України. На зібранні вшанували членів громади, чия щоденна праця на благо рідної Батьківщини та українського народу була плідною та натхненною.

За багаторічну, сумлінну і наполегливу працю в ім'я розбудови рідної держави, вагомі здобутки у професійній діяльності та з нагоди 29-ї річниці Дня Незалежності України грамотою Сухополов'янської сільської ради об'єднаної територіальної громади нагороджено:

Кашубу Івана Даниловича – заслуженого зоотехніка України, жителя с. Замістя;

Бурячека Миколу Івановича – активного громадського діяча, жителя с. Сухополова,

Середу Петра Івановича – голову Сухополов’янської первинної ветеранської організації, жителя села Сухополова.

За активну участь в громадському житті та з нагоди 29-ї річниці Дня Незалежності України грамотою Сухополов'янської сільської ради об'єднаної територіальної громади нагороджено:

Луцака Ярослава Миколайовича – депутата Сухополов’янської сільської ради;

Цибенка Сергія Миколайовича – учасника бойових дій, голову ГС «Рада ветеранів учасників бойових дій та членів сімей загиблих (померлих) учасників», депутата сільської ради.

За сумлінну та наполегливу працю в ім’я розбудови рідної держави та з нагоди 29-ї річниці Дня Незалежності України грамотою Сухополов'янської сільської ради об'єднаної територіальної громади нагороджено:

Шепеля Сергія Олександровича – учасника бойових дій, розвідника, старшого солдата 79 окремої десантно-штурмової бригади, члена ГО «Учасники АТО «ЩИТ», жителя с. Дідівці (медаль «Доброволець»)

Вінчуру Олександра Вікторовича – учасника бойових дій, жителя с. Сухополова;

Степашко Наталію Петрівну – завідуючу Прилуцької амбулаторії загальної практики сімейної медицини;

Богайчук Каріну Юріківну – вчителя музичного мистецтва, Дідівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

Сметанник Ольгу Миколаївну – в.о. старости Переволочнянського старостинського округу Сухополов’янської сільської ради;

Маковецьку Світлану Іванівну – соціального робітника Прилуцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) с. Дідівці;

Шульгу Віктора Юрійовича – учасника бойових дій в Афганістані, жителя с. Високе.

Слово мали Сухополов'янський сільський голова Денис Росовський, голова Сухополов'янської первинної ветеранської організації Петро Іванович Середа та депутат сільської ради Сергій Цибенко.

У цей день присутні хвилиною мовчання згадали захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та поклали квіти до меморіальної дошки Сергія Безгубченка.

Нехай невичерпним буде джерело віри, надії і любові до України в усіх нас. Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису