У першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця.

Свято встановлено Указом Президента 1998 року, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства.

Будь-яка держава відзначає дні тих професій, які є небезпечними і почесними. Цього року День підприємця припадає на неділю 6 вересня.

За вагомий внесок у розвиток підприємництва громади та з нагоди професійного свята – Дня підприємця грамотами Сухополов’янської сільської ради об’єднаної територіальної громади нагороджено:

1. Супруненка Миколу Івановича – директора ТОВ «Прилуцький хлібодар» (с. Лісові Сорочинці);

2. Івахненка Олексія Анатолійовича – фізичну особу – підприємця;

3. Маценка Вячеслава Олександровича – фізичну особу – підприємця (с. Замістя);

4. Струка Геннадія Олексійовича - фізичну особу – підприємця;

5. Резніченко Ольгу Іванівну – фізичну особу-підприємця;

6. Забіяку Ірину Вікторівну - фізичну особу-підприємця;

7. Трепаченка Юрія Борисовича – фізичну особу-підприємця;

8. Шуляка Павла Миколайовича - фізичну особу-підприємця.

4 вересня сільський голова Денис Росовський відвідав безпосередньо на робочих місцях частину нагороджених підприємців, які працюють на території громади, подякував за співпрацю, сумлінну сплату податків, створення робочих місць, забезпечення соціального захисту працівників, наголосивши, що сьогодні підприємництво це не лише запорука успішної життєдіяльності громади, а й важка і самовіддана робота, витримка, вміння боротися із складнощами та ризиками, особливо в період пандемії.

Напередодні свята грамоти громади отримали ФОП Струк Г.О., ФОП Івахненко О.А., ФОП Маценко В.О., ФОП Резніченко та ФОП Забіяка І.В.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису