2 жовтня сільський голова Денис Росовський прийняв участь у представленні начальником Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергієм Аніщенко т.в.о. директора державного підприємства "Прилуцьке лісове господарство" Валентина Сурая. Підставою для призначення на посаду є наказ Державного агентства лісових ресурсів України.

Валентин Сурай випускник столичного Національного університету біоресурсів та природокористування України. За фахом він інженер лісового господарства. З 2002 року працював у Прилуцькому та Кам’янському лісництвах ДП "Прилуцьке лісове господарство" на посадах майстра лісу, інженера, лісничого. До призначення Валентин Андрійович з 2013 року працював головним лісничим ДП «Прилуцьке лісове господарство».

Від щирого серця вітаємо нашого земляка, жителя громади, Валентина Сурая, з призначенням на відповідальну посаду. Нехай Ваша повсякденна нелегка діяльність буде щедрою на нові ідеї, відкриття, мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть реалізувати поставлені завдання й здійснити задумані плани. Бажаємо, щоб Вас завжди супроводжували творче натхнення й наснага, оптимізм, добро, гармонія, успіх, повага, удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносила лише задоволення.Фото без описуФото без описуФото без опису