Вже як шість років точаться військові дії на Сході України. Відстоюючи рідну землю, захищають східні рубежі українські воїни, боронять власні родини та всіх українців, не шкодуючи власного здоров’я та життя.

А вдома чекають і моляться за їх щасливе повернення батьки, дружини та діти.

Але не всім пощастило повернутись живими… Залишаються посиротілими діти, молоді дружини та старенькі батьки. Не залишити наодинці їх з величезним горем, полегшити біль втрати, дати зрозуміти, що їх діти, чоловіки, батьки загинули недаремно – мета кожного з нас, кожного українця.

Щороку представники агропідприємства«Агрікор Холдинг», що входить до агрогрупи «Агрейн», та Благодійного фонду «Агрейн» напередодні Дня захисника України відвідують учасників бойових дій, ветеранів та їхніх рідних, беруть участь у заходах із вшанування подвигу цих героїв.

Цьогоріч представник підприємства «Агрікор Холдинг» Олександр Пишевський та Голова правління Благодійного фонду «Агрейн» Петро Сметана завітали до сімей загиблих учасників бойових дій АТО (ООС) — жителів сіл Прилуцького, Новгород-Сіверського та Носівського районів. Зокрема, відвідали родину загиблого воїна Сергія Безгубченко, що мешкає у с. Сухополова Прилуцького району, аби висловити слова подяки і поваги до подвигу Героя, та вручитиподарунок —телевізор.

–Біль щодня тривожить душу кожного, адже Україна втрачає кращих своїх патріотів, а сім’ї залишаються без найдорожчих людей. Тому підтримка родин загиблих бійців — важлива справа.Ми повинні пам’ятати, шанувати та турбуватися про них, — наголосив Голова правління Благодійного фонду Петро Сметана.

Нагадаємо, Безгубченко Сергій Борисович народився 7 січня 1989 року в селі Сухополова.У 2006 році закінчив Сухополов’янську загальноосвітню школу.

Призваний до Збройних сил України у березні 2014 року. Солдат 1-ї окремої танкової бригади.Загинув 4 вересня 2014 року біля села ДмитрівкаНовоайдарського району Луганської області від осколкового ураження під час обстрілу з РСЗВ «Смерч».

За особистумужність і героїзм, виявлені у захисті державногосуверенітетута територіальної цілісності України, нагородженийпосмертно орденом «За мужність» III ступеня та нагрудним знаком «За оборону Луганського аеропорту».

В пам’ять про Сергія Безгубченко у жовтні 2015 року на будівлі Сухополов’янської загальноосвітньої школи встановлена меморіальна дошка.

Фото без опису