День Соборності — свято України, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Це був один з найпрекрасніших моментів нашої історії.
Важкі часи переживає наша держава. Але ми – українці – сильна нація, і Україна – єдина країна. Кожен з нас намагається допомогти, зробити свій внесок у майбутнє. Ми серцем і душею з тими, хто в ці дні боронить нашу свободу на сході України, пам’ятаємо тих хто віддав своє життя задля щастя наступних поколінь.
Нехай віра в краще майбуття буде незгасною і ніколи не покидає нас почуття відповідальності за долю матері – України, вільне щасливе і заможне життя її громадян.
Сьогодні в селі Охіньки Сухополовянської ОТГ на честь Дня Соборності України сільський голова Денис Росовський, секретар ради Ольга Євтушенко, староста Охіньківского старостинського округу Маснуха В.І., завуч Охіньківської ЗОШ Любов Власенко поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку.
У День Соборності України бажаємо жителям громади добра та щастя, здоров’я та наснаги!Фото без описуФото без опису