Сьогодні година Землі. Сухополов'янська ОТГ приймає клич від «МХП-Агро-С» та долучається до флешмобу #Година_Землі_з_МХП.
Давайте разом з агрохолдингом МХП подякуємо Землі вимкнувши світло та електроприлади з 20.30 до 21.30, щоб відчути єдність із природою, подумати, почути її.
Година Землі – це коли люди з різних куточків планети вимикають світло та усі електроприлади на одну годину, щоб привернути увагу до сучасних екологічних проблем.
МХП серйозно ставиться до проблем збереження ресурсів і тому зменшує їх використання на виробництві і підтримує міжнародну акцію. Це, звісно, не врятує нашу планету моментально, але дасть хороший імпульс для розвитку, освіти та осмислення звичок – власних, родини, громади та цілої країни заради життя в гармонії з природою.
Вимикайте світло і відкладіть телефони в суботу 27 березня 2021 року: запаліть свічки, побудьте з близькими, згадайте важливі трепетні історії з дитинства.
Проведіть цей час з користю для себе і Планети. Ми даруємо їй свій основний ресурс – час, щоб вона відновила свої сили. Земля вже зітхнула вільніше. Так дамо їй ще більше повітря! Поділіться цим постом і розкажіть друзям про годину Землі.
Нехай якомога більше людей проявлять турботу про Землю.
#Година_Землі_з_МХП https://www.facebook.com/mhpUKRФото без опису