Напередодні Дня пам’яті та примирення, а також 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, що відзначаються 8 та 9 травня на території Дідовецького старостинського округу відбулося покладання квітів до Меморіалу Слави воїнам-визволителям в с. Манжосівка.
Захід відбувся за участі Сухополов’янського сільського голови Дениса Росовського, голови Прилуцької районної державної адміністрації Геннадія Луценка, голови Прилуцької районної ради Олега Дмитренка, представників депутатського корпусу обласної, районної та сільської рад, працівників районної державної адміністрації та районної ради, членів виконавчого комітету Сухополов’янської сільської ради, учасників бойових дій на Сході України, молоді та місцевих жителів.
Присутні схилили голови перед героями, які відважно й самовіддано боролиcя з нацизмом, поклали квіти до вічного вогню.
Віддаючи найглибшу шану тим, хто сімдесят шість років тому захистив Україну і світ від нацистської навали, висловлюємо слова подяки і підтримки нашим воїнам-захисникам, які зараз боронять незалежність і суверенітет держави на Сході України.
Згадаймо … тих, хто не повернувся з фронтів Другої Світової війни, хто не дійшов до Перемоги.
Світла пам’ять вічно молодим солдатам та офіцерам, що мужньо боролися з ворогом і перемогли…
Світла пам’ять тим, хто поліг смертю хоробрих…
Пам’ять усім, чиї серця обпалила Друга світова війна і тим, хто віддав своє життя за свободу українського народу…
Вічний вогонь пам’яті, який горить біля меморіалу, запалений подвигом солдат, він горить пам’яттю синів і дочок, він буде горіти любов’ю онуків…
Вклонімося і мертвим і живим, безсмертним і безстрашним героям Другої Світової війни.
Слава нашим ветеранам!!!