«Про встановлення місцевих податків та/ або зборів на території Сухополов’янської сільської ради об’єднаної територіальної громади на

2022 рік»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Сухополов’янська сільська рада повідомляє про оприлюднення на сайті сільської ради проекту рішення сільської ради «Про встановлення місцевих податків та/ або зборів на території Сухополов’янської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2022 рік».

Проектом рішення та додатками до нього визначено ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку, транспортного податку, єдиного податку та туристичного збору на території .

Проект рішення сільської ради разом з аналізом регуляторного впливу опублікований на сайті Сухополов’янської сільської https://shp-gromada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акта приймаються від фізичних, юридичних осіб, їх об'єднань у письмовому вигляді упродовж до 15 червня 2021 року на адресу: вул. Чернігівська, 32, с. Сухополова, Прилуцького району, Чернігівської області, 17542, або на поштову скриньку: 04415867@mail.gov.ua.

Розробник проекту регуляторного акту: фінансовий відділ Сухополов’янської сільської ради. Додаткова інформація за тел. (04637) 5-05-68.

Більш детально ознайомитись можна за наступним посиланням : https://shp-gromada.gov.ua/miscevi-podatki-i-zbori-14-12-09-12-05-2021/