19 травня  відбулося засідання виконавчого комітету Сухополов'янської  сільської ради, на розгляд якого вносилося 23 питання.

Члени виконавчого комітету розглянули  бюджетні питання, зокрема  «Про звіт про виконання бюджету Сухополов`янської сільської територіальної громади за І квартал 2021 року» та «Про схвалення проекту змін до рішення другої (позачергової) сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 24.12.2020 року «Про бюджет Сухополов’янської сільської територіальної громади на 2021 рік».

Виконком затвердив Перспективний план роботи виконавчого комітету Сухополов'янської сільської ради на  друге півріччя 2021 року.

Під час засідання виконкому було ухвалено  рішення щодо підняття  клопотання перед Чернігівською обласною державною адміністрацією про присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня»,  матері п’ятьох дітей (Малківський старостинський округ), за вагомий особистий унесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.  

Під час засідання виконкому були розглянуті питання соціального спрямування. З метою соціального захисту окремих пільгових категорій громадян члени виконавчого комітету схвалили  Програму надання пільг окремим категоріям громадян Сухополов’янської сільської ради з оплати послуг зв’язку на 2021-2022 роки та Порядок взаємодії суб’єктів соціальної роботи Сухополов’янської сільської ради при виявленні та направленні осіб, дітей та сімей з дітьми для отримання соціальних послуг. Щоб забезпечити  доступність соціальних послуг особам/сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, виконком ухвалив рішення «Про надання соціальних послуг окремим категоріям осіб/сімей за рахунок бюджетних коштів (безоплатно)».

З метою  забезпечення цивільного захисту на території Сухополов’янської громади члени виконавчого комітету схвалили Програму підтримки діяльності 12 ДПРЧ (м.Прилуки) 3 Державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2021 рік.

На засіданні виконкому  було ухвалені   питання щодо виділення коштів на матеріальну допомогу жителям територіальної громади, а також було розглянуто та обговорено ряд важливих питань життєдіяльності старостинських округів Сухополов’янської сільської ради.

Фото без описуФото без опису