Лікарі радять випивати півтора літри води щодня, щоб бути здоровими. Як же завжди мати при собі запас рідини й не засмічувати довкілля?
Все просто – носи з собою власну багаторазову пляшку.
Це набагато зручніше, економніше й екологічніше, ніж щоразу купувати нові пластикові або скляні пляшки. Це твій новий рівень відповідальності перед планетою.

Що ж дасть тобі власна пляшка, окрім щирої вдячності природи?

Економію грошей. Купуючи кожен раз пластикову пляшку, ти переплачуєш за пластик. Багаторазова пляшка окупиться за кілька днів, максимум за тиждень. Просто зроби своєю звичкою кидати її в сумку, виходячи з дому.

Міцніше здоров’я. Під час прогулянки ми втрачаємо півлітра рідини, за час пробіжки – більше одного літра. Навіть сидячи в офісному кріслі ти втрачаєш 60 мл води! Тож пити треба весь час. З пляшкою втрата рідини тобі не страшна.
Зручні тренування. Під час тренування зовсім не зручно пити з одноразових стаканів (які, до речі, ніколи не розкладуться!).
Купуючи багаторазову пластикову пляшку, звертай увагу на її маркування та обирай поліпропілен (номер 5) або поліетилен низького тиску (номер 2). Немаркована пластикова пляшка свідчить про недобросовісність виробника і може бути шкідливою для здоров’я.
Долучайся до марафону корисних екозвичок та роби разом з нами маленькі екокроки щодня. Також приєднуйся до флешмобу та розкажи під хештегом #ЕкоНебайдужі, які кроки ти вже робиш на власному рівні, аби зберегти планету!
За матеріалами Міністерства захисту довкілля
та природних ресурсів УкраїниФото без опису