Кожного року 22 червня українці вшановують пам'ять  земляків, життя яких жорстоко забрала  Друга світова війна, яка назавжди змінила долі людей,  наповнивши їх життя трагічними спогадами, болем, незліченними жертвами і стражданнями, смертю та масштабними руйнуваннями населених пунктів.

22 червня  до  Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні Cухополов’янський сільський голова Денис Росовський, секретар сільської ради Ольга Євтушенко, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Ромашко, керуючий справами виконавчого комітету  Валентина Харченко та посадовці сільської ради поклали квіти до Пам’ятного знаку воїнам-односельцям в адміністративному центрі громади  (с.Сухополова), до Меморіалу слави  воїнам-визволителям  (с.Манжосівка) та до Пам’ятного  знаку загиблим воїнам (с.Ряшки). При­сут­ні схи­ли­ли го­ло­ви пе­ред Ге­ро­ями, які від­важно й са­мо­від­да­но бо­ро­лиcя з ворогом, висловили  слова вдячності і підтримки тим, хто боронив і сьогодні захищає  незалежність і суверенітет держави на Сході України. Війна – це велика трагедія та випробування для українського народу, який як під час Другої світової війни, так  і зараз у війні на Сході держави продемонстрував силу духу і самовіддану готовність боронити свою землю. Український народ зробив вагомий внесок в перемогу над нацизмом у Європі.

 Цього дня на території всіх старостинських округів Сухополов'янської сільської ради за участю старост, місцевих жителів та  ветеранів відбулося покладання квітів до меморіалів, пам’ятників, місць поховань загиблих захисників України.

 Пам’ять про подвиги захисників назавжди залишиться в серцях багатьох поколінь. Вічна пам'ять загиблим! Честь і слава Героям!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису