25 червня  відбулося  пленарне засідання 9 чергової  сесії  Сухополов’янської сільської ради 8 скликання, на розгляд якого вносилося  79  питань.

    Депутати в першу чергу розглянули ряд бюджетних питань: «Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії  восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради  від 24 грудня 2020 року «Про бюджет Сухополов`янської сільської  територіальної громади на 2021 рік» та  «Про звіт про виконання бюджету Сухополов`янської сільської  територіальної громади за І квартал 2021 року».

З метою забезпечення комфорту проживання населення  шляхом забезпечення населених пунктів територіальної громади  вуличним освітленням в нічний час та з метою  зниження рівня аварійності на вулицях, відновлення зовнішнього освітлення з використанням  енергоефективних електроприладів та реконструювання  існуючих систем зовнішнього освітлення, а також будівництва нових електричних мереж  депутати затвердили Програму будівництва і реконструкції вуличного освітлення населених пунктів  Сухополов’янської   сільської ради на  2021 - 2022 роки (в новій редакції).

Для реалізації регуляторної політики на сесії було ухвалено рішення «Про Доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Сухополов’янської сільської ради на 2021 рік».

 З метою ефективного використання і розпорядження землями, задоволення потреб територіальної громади села та справедливої реалізації прав громадян на отримання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства депутати затвердили Порядок надання земельних ділянок громадянам для  ведення  особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Сухополов’янської сільської  ради.

На розгляд сесії вносилися  інші земельні  питання, зокрема щодо надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою, щодо затвердження технічної документації із землеустрою та передачі у власність земельних ділянок  громадянам, про припинення користування земельними ділянками, про надання в оренду земельних ділянок, про    продовження терміну дії  договорів оренди землі тощо.

У ході пленарного засідання сесії  депутати розглянули  питання стосовно надання матеріальної допомоги  жителям територіальної громади.

По всіх питаннях порядку денного  9 чергової сесії депутати ухвалили  відповідні рішення.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису