02 липня у приміщенні комунального закладу «Центр культури  та дозвілля» Сухополов’янської сільської ради відбулася творча зустріч та презентація виставки місцевого художника Петра Драговенка під назвою «Моє натхнення», у якій взяв участь Cухополов’янський сільський голова Денис Росовський, який постійно опікується та підтримує розвиток культури в громаді. На відкриття виставки завітали представники творчої інтелігенції Прилуччини: художник Анатолій Риженко, письменниця, журналіст, член Національної спілки письменників України, Білорусі, лауреат багатьох премій Лілія Черненко, поетеси Світлана Коробова-Півоварова і Ніна Заболотна, директор Прилуцької міської центральної бібліотеки ім.Любові Забашти Людмила Зубко, педагог і засновник ГО «Клуб «Екоспектр» Юрій Скиба, а також родина, друзі, знайомі та шанувальники таланту художника.

Під час заходу усі учасники не стримували емоцій та висловлювали захват від переглянутих картин. Кожен отримав незабутні враження та естетичну насолоду від спілкування. Начальник відділу культури і туризму Сухополов’янської сільської ради Леся Овчаренко передала Петру Драговенку від директора ТОВ «ПРИЛУКИ АГРОІНВЕСТ» Сергія Тінюкова вітання та матеріальне заохочення для підтримки творчості митця.

 Весь творчий доробок Петра Драговенка складає близько 500 робіт, але на виставці було представлено 156 картин. Його роботи не виставлялися на всеукраїнських виставках, однак вони привертають увагу, повз них неможливо пройти і не зупинитися, адже мотиви цих картин – любов до України, до рідної Прилуччини, на них зображені вулиці мікрорайонів міста Прилуки та краєвиди Прилуцького району. Картини Петра Драговенка сонячні і кольорові, навіть тоді, коли там переважають холодні відтінки фарб, бо у його роботах живе Любов і Доброта. Творчого натхнення талановитому художнику! Нехай колекція митця поповнюється новими шедеврами!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису