Стартував капітальний ремонт ділянки траси Н-07 Київ - Суми – Юнаківка, що проходить через село Манжосвіка. Наразі тут проводяться роботи по заміні старого зношеного бетонного покриття на асфальтобетон. Підрядна організація, яка здійснює роботи - ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Автострада".

При ремонті дороги з бетонним покриттям спочатку проводиться зняття внутрішніх напружень шляхом дефрагментації бетонних плит. Далі укладається вирівнюючий шар з гарячої дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, влаштовується армуючий синтетичний матеріал, укладається шар з гарячої крупнозернистої асфальтобетонної суміші та шар щебенево-мастикового асфальтобетону. У місцях розширення траси перед асфальтуванням укладається прошарок з геосинтетичного матеріалу та 35-сантиметровий шар основи із щебенево-піщаної суміші. Далі укладаються шари асфальтобетону.

Також одна з ділянок, де нещодавно розпочато роботи, - село Петрівське. Її протяжність - 8 км. Наразі тут активно ідуть роботи з влашутвання ровиків поширення. Майже на трьох кілометрах укладений нижній шар асфальтобетону. Підрядна організація, що працює на цій ділянці, - ТОВ "ШБУ-77".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису