Незалежність, свобода, сила волі, дух патріотизму – це ті людські якості, які живуть в душах українців споконвіку. Бо всі ми діти нашої Батьківщини – України! Ми вольовий, гордий і працьовитий народ. Ми – велика нація, гідна зайняти достойне місце у світовій спільноті. Україна йшла до незалежності, спираючись на досвід наших дідів та прадідів, нас надихали подвиги героїв, які захищали рідну землю. «Україна уславлена» -  саме таку назву мало святкове дійство, яке відбулося 15 серпня в с.Замістя (Замостянський старостинський округ), в рамках  мистецького туру «Україна буває різною», присвяченого 30-й річниці незалежності України.

Під час заходу з 30-ю річницею незалежності України усіх присутніх щиро вітали Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський, староста Замостянського  старостинського округу           Тетяна Терентій, депутат Чернігівської обласної ради Віта Солорєва  та настоятель храму святителя Іоасафа Бєлгородського  (с.Замістя), протоієрей Ярослав Попович.

Жителі громади мали  змогу отримати задоволення від  виступів творчих колективів комунального закладу «Центр культури  та дозвілля» Сухополов’янської сільської ради, взяти участь у святковій лотереї, організованої  за підтримки  громадського діяча Сергія Коровченка, і виграти, окрім речей, необхідних у побуті, ще й велосипед. Розваги були організовані і для малечі, яка мала змогу посмакувати безкоштовно і солодку вату, і морозиво, а також порозважатися на батутах.

Висловлюємо слова щирої вдячності лідеру громадського руху «Оновлення» Сергію Коровченку, Всеукраїнському об’єднанню «Батьківщина», а також ТОВ «Прилуцький хлібодар» за надану спонсорську допомогу в організації святкування.

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. Зичимо усім Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, добробуту та  життєвої наснаги.

З Днем народження, наша молода Україно! З Днем незалежності!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису