Традиційно до визначних державних та православних свят  Сухополов’янська громада бере активну участь у благодійних акціях щодо збору  допомоги  та смаколиків воїнам  АТО/ООС.

20 серпня за участю Сухополов’янського сільського голови Дениса Росовського, начальника відділу  організаційно-кадрової роботи та з питань цивільного захисту Валерія Петренка, директора Сухополов’янського сільського клубу Любові Загуменник проведена доброчинна акція передачі  посилки для воїнів АТО/ООС з нагоди 30-річчя Незалежності України. До збору допомоги долучилися 19 старостинських округів, працівники виконавчого апарату, окремих структурних підрозділів Сухополов’янської сільської ради, працівники бюджетних установ освіти, медицини, культури,  соціального захисту та суб’єкти господарської діяльності, які працюють на території громади. Очільник Сухополов’янської громади  Денис Росовський запевнив, що посадовці, жителі громади завжди підтримували і будуть підтримувати українських воїнів та  добровольців, які захищають цілісність і суверенітет  України на Східному кордоні.

Продукти харчування, засоби особистої гігієни, смаколики, що були зібрані в рамках проведеної акції, були передані заступнику голови ГО «ПАТРІОТ ПРИЛУКИ» Віті Купрій для доставки воїнам-землякам в зону АТО/ООС, яка в свою чергу подякувала за  участь в акції, патріотизм, небайдужість та активну громадянську позицію.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису