24 серпня, у  День відзначення 30-ї  річниці Незалежності України, відбулося покладання квітів до  пам’ятних знаків  та місць поховання загиблих учасників в зоні АТОООС в  с.Сухополова, с.Рудівка, с.Боршна, а також до погруддя Т.Г.Шевченка в с.Охіньки.

            З участю Сухополов’янського сільського голови Дениса Росовського і  начальника відділу  організаційно-кадрової роботи та з питань цивільного захисту Валерія Петренка в  адміністративному центрі громади – селі Сухополова відбулося покладання квітів до могили учасника бойових дій в зоні АТОООС, який загинув  у 2014 році, виконуючи військовий обов’язок по захисту територіальної цілісності України, Сергія Безгубченка та поклали квіти до його меморіальної дошки, розміщеної на стіні Сухополов’янської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, у якій він навчався.

            Ушановуючи пам'ять загиблого учасника бойових дій в зоні АТОООС Анатолія Потієнка, який загинув  виконуючи  військовий обов’язок по захисту держави   у 2015 році, на території Валківського старостинського округу, с.Боршна, відбулося покладання квітів  до його могили за участю Сухополов’янського сільського голови Дениса Росовського, начальника відділу  організаційно-кадрової роботи та з питань цивільного захисту Валерія Петренка, старости Валківського старостинського округу Антоніни  Нестеренко, дружини та  доньки загиблого.

            Віддаючи шану  загиблому у 2014 році учаснику бойових дій в зоні АТОООС  Віктору Лавренчуку  староста Рудівського старостинського округу Ніна Пашук та діловод Віра Ілляшенко поклали квіти до його могили.

На  території Охіньківського старостинського округу в с.Охіньки  відбулося покладання квітів до погруддя Т.Г.Шевченка за участю Сухополов’янського сільського голови Дениса Росовського, депутата сільської ради В’ячеслава Зінченка, начальника відділу  організаційно-кадрової роботи та з питань цивільного захисту Валерія Петренка, старости Охіньківського  старостинського округу Володимира Маснухи, директора Охіньківської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Любові Власенко  та директора сільського Будинку культури Алли Карпенко.

  Усі, хто взяв участь у покладанні квітів, схи­ли­ли го­ло­ви пе­ред Ге­ро­ями, які відстоювали незалежність та недоторканність нашої держави, від­важно й са­мо­від­да­но боролиcя з ворогом,  висловили  слова вдячності й підтримки тим, хто боронив незалежність і суверенітет держави, а також  згадали тих, хто  на сьогодні захищає  нашу державу на Сході України. Війна – це завжди велика трагедія та випробування для українського народу, який  самовіддано  боронить рідну землю ціною власного життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису