За словами директорки обласного центру зайнятості Лідії Падалки, добір персоналу у службі зайнятості сьогодні здійснюється на засадах рекрутингу, а тому більш якісно та оперативно. Рекрутери обласної служби зайнятості, окрім власної інформаційно-аналітичної бази, аналізують й інші джерела інформації про шукачів роботи, зокрема інтернет-ресурси, засоби масової інформації, соціальні мережі, аби підібрати найбільш підходящі кандидатури для заміщення вакансій. Таким чином ними напрацьовано тисячі резюме осіб, які шукають роботу.

Серед переваг рекрутингу у службі зайнятості називають – мінімізацію часу роботодавця на підбір персоналу, адже рекрутери здійснять ретельний відбір кандидатів на робочі місця та проведуть попередню співбесіду з ними. Послуги спеціалістів з рекрутингу у службі зайнятості цілком безкоштовні, що дозволить роботодавцю зекономити власні кошти.

Отож, якщо ви шукаєте кадри, скористайтесь послугами рекрутерів служби зайнятості. Вони оперативно розмістять та будуть щоденно моніторити актуальні вакансії на сайтах пошуку роботи work.ua та jooble.org. Також пропозиції роботодавців поширюватимуть через соціальні мережі facebook та instagram, зокрема на сторінці обласного центру зайнятості «Вакансії міста Чернігова та області».

Довідково: Станом на 27 серпня 2021 року в базі даних обласної служби зайнятості налічувалось більше тисячі вакансій.