Сьогодні, 4 вересня роковини з дня загибелі солдата  Безгубченка Сергія Борисовича, одного з синів Чернігівщини, родом із с.Сухополова (адміністративний центр Сухополов'янської ОТГ), який загинув на Сході України виконуючи військовий обов’язок по захисту територіальної цілісності та незалежності  держави 4 вересня 2014 року в селі Дмитрівка Луганської області. Сергій Безгубченко нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) та  нагрудним знаком «За оборону Луганського аеропорту» (посмертно).         

Цього дня  батько героя Безгубченко Борис Григорович та молодша сестра Вікторія разом із представниками Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майором Сергієм Гмирею та головним спеціалістом командування Валентиною Гавриш відвідали Залу Пам'яті в місті Києві, яка розміщена  на території Міністерства оборони України, для вшанування пам'яті нашого земляка.

Від Cухополов’янської громади висловлюємо щирі співчуття родині з приводу загибелі  Сергія Безгубченка та висловлюємо слова  глибокої вдячності,  шани і підтримки  батькам за виховання сина-Героя, який самовіддано, ціною власного життя захищав  рідну Україну. Повік не забудемо подвиги героїв, які віддали життя за щасливе майбутнє України!

Висловлюємо щиру вдячність ТОВ «Агрікор-Холдинг» за надання  транспорту  для поїздки.   

 

Також цього  дня завідуюча Cухополов’янського сільського клубу Любов Загуменник, працівники  клубу, учні Сухополов’янської школи та мама загиблого Тетяна Безгубченко, ушановуючи подвиг  Героя,  поклали квіти до його могили, а також квіти були покладені  до меморіальної дошки Сергія Безгубченка, розміщеної на стіні Сухополов’янської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, у якій він навчався.

Вічна шана Героям, які ціною власного життя виборювали краще життя для майбутніх поколінь! Слава Україні! Героям Слава!