Ось і пролунав перший дзвоник на всіх шкільних подвір’ях. Розпочався черговий навчальний рік, який, будемо сподіватися, подарує дітям багато знань, цікавих пригод, незабутніх вражень та теплого спілкування.
Як і кожного року, День знань для колективу ТОВ «Наташа-Агро» Українського аграрного холдингу був особливим. Неспроста, адже підприємство посилену увагу завжди приділяє підтримці освітніх закладів. Представники підприємства відвідали школи в усіх населених пунктах, де присутнє товариство. Побували не просто так, а з почесною місією – привітати учнів та віддати цінні подарунки тим, хто переступив через шкільний поріг уперше.
Уже багато років поспіль у ТОВ «Наташа-Агро» діє програма, відповідно до якої з нагоди 1 Вересня першокласникам вручають портфелі, необхідними для навчання канцтоварами. Цьогоріч пощастило отримати такі дарунки від Українського аграрного холдингу багатьом учням.
Як слушно зауважили батьки, школярики повністю забезпечені на весь навчальний рік. Приємно, що високо оцінили і якість ранців, адже вони з ортопедичними спинками, водонепроникні, зі світловідбиваючими елементами, зі зручними кишеньками. Моделі різняться кольорами для хлопчиків і дівчаток.
Та головне, що ранці сподобалися першачкам. Вони уважно роздивлялися деталі, досліджували вміст. Відчували в той момент себе такими важливими й дорослими, як ніколи доти.
Зі свого боку, керівництво ТОВ «Наташа-Агро» покладає великі надії на підростаюче покоління – майбутнє української нації. Є сподівання, що запрограмовані на успіх портфелі обов’язково допоможуть у навчанні школярикам. Нехай щастить!
За інформацією ТОВ «Наташа-Агро».