В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення - це  свято людяності та милосердя, яке не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, адже це трагічне і водночас величне християнське свято символізує жіночу мудрість, доброчесність та готовність до самопожертви заради віри.  Сухополов’янський  сільський голова  Денис Росовський, начальник служби у справах дітей Лариса Грабина, староста Заїздського старостинського округу Ніна Свистун, староста Валківського старостинського округу Антоніна Нестеренко, староста Рудівського  старостинського округу Ніна Пашук та староста Замостянського старостинського округу Тетяна Терентій привітали вісім сімей опікунів, які проживають на території громади, та десять дітей, які знайшли своє щастя у люблячих і турботливих родинах. Кожна опікунська сім’я отримала подарунок, а діти – солодощі. Сільський голова, вітаючи кожну з родин з Днем усиновлення,  висловив їм  найщиріші слова поваги і вдячності за надання можливості кожній дитині зростати і жити  в  дружній, люблячій родині.

Від усієї громади прийміть найщиріші слова вітань з Днем усиновлення! Хай Віра, Надія і Любов ніколи не покидає Ваші серця! Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя!

Висловлюємо слова щирої  вдячності за надану спонсорську допомогу Людмилі Супруненко, директору ПрАТ «Прилуцький хлібозавод», та Миколі Супруненку, директору ТОВ «Прилуцький хлібодар», які на постійній основі  допомагають та беруть активну участь у вирішенні різних соціально важливих  питань життєдіяльності   Сухополов’янської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису