Маціївка – село з активною туристичною позицією. Має цікаву історію, чудові гірські, не притаманні для нашої місцевості, краєвиди, та пасіки. Працівники адміністративного центру Сухополов’янської ОТГ постійно співпрацюють з ГО «Бджолярі Прилуччини», популяризують еко-туризм у Маціївці, тому 8 жовтня завітали на суботник на пасіку «Диво-Мед». Для того, щоб з гарним настроєм та бойовим духом провести осіннє впорядкування території. Спільними зусиллями вдалося покосити і згребти траву, опале листя, підпиляти дерева, зрізати поросль, прибрати клумби та висадити квіти. Завдяки оптимізму та ініціативі трудівників, суботник став справжнім святом єднання заради майбутнього туристичного маршруту у Маціївці, який неодмінно захочуть відвідати дорослі й діти.
Щиро вдячні за надану допомогу у скошуванні трави Дмитру Горбаню, а Тетяні Жилкіній за пригощання старовинною стравою – польовим кулішем з грушками.
Маємо надію, що посаджені квіти ще дуже довго милуватимуть очі еко-туристів, адже все було зроблене від душі і для людей.
Маціївка дивовижна.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису