У світі тисячі професій! Як зорієнтуватися у такій їх кількості? Як обрати серед них ту, з якої розпочнеться твій трудовий шлях, а можливо і залишиться на все життя?

Служба зайнятості вже багато років поспіль допомагає випускникам визначитись серед такої великої кількості  професій сьогодення зробити правильний вибір, а  значить знайти своє місце у житті.

07 жовтня   фахівець з профорієнтації Прилуцької МРФ Чернігівського ОЦЗ   Ірина Микитченко для випускників  Прилуцької ЗОШ №14  провела профорієнтаційний урок і ознайомила старшокласників з професіями, які є актуальними на ринку праці сьогодні  та професіями майбутнього. Також презентувала  Платформу профорієнтації та розвитку кар’єри Державної служби зайнятості, за допомогою якої  випускники самоостійно можуть визначити свої професійні схильності.

Наразі всі школярі мають можливість особисто звернутись до фахівців з профорієнтації служби  зайнятості для проходження тестування та отримання комплексних результатів щодо самовизначення, розширення особистих здібностей та можливостей, що сприятимуть соціалізації старшокласників.Фото без опису