9 листопада  з метою відзначення вагомого внеску творчих особистостей у відродження української національної культури, розвитку народної творчості, активної культурно-просвітницької діяльності святкуємо Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Цього дня Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський  привітав із професійним святом  працівників культури   громади та висловив найщиріші слова вдячності за їх важливу, самовіддану та  сповнену творчого неспокою працю, побажавши кожному з них міцного здоров’я, теплоти у серці,  щастя, благополуччя та  творчих успіхів. Кращі представники комунального закладу  «Центр культури та дозвілля» були нагороджені Почесними  грамоти  Сухополов’янської сільської ради  за сумлінну творчу працю, високу професійну майстерність, особистий внесок у розвиток культури громади та з нагоди  Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, а саме:

  • директор  КЗ «Центр культури та дозвілля» Наталія  Пономаренко;
  • керівник народного аматорського вокального гурту «Струни душі» Ростислав Кисляков;
  • режисер  комунального закладу Альона Батрименко;
  • методист по народному мистецтву І категорії Наталія Вовк;
  • методист по культурно-масовій роботі І категорії Ірину Хантіль.

З нагоди професійного свята Подяки за сумлінну творчу працю, високу професійну майстерність, особистий внесок у розвиток культури громади отримали:

  • директор Смоського будинку культури Володимир Мусієнко;
  • директор Переволочнянського будинку культури Лариса Буймистер;
  • директор Охіньківського будинку культури  Алла Карпенко.

Слова вітань лунали від начальника відділу культури і туризму сільської ради Лесі Овчаренко, яка теж  відзначила кращих представників галузі культури Грамотами відділу.

Директор  КЗ «Центр культури та дозвілля» Наталія  Пономаренко  привітала колег та зазначила, що саме співробітники бібліотек, будинків культури, сільських клубів,  музиканти, майстри сцени, представники творчої молоді і дитячої художньої самодіяльності формують один із осередків культури на Чернігівщині, прославляючи рідну Сухополов’янську громаду, здобуваючи перемоги у численних конкурсах та фестивалях.

Щиро вітаємо Вас, шановні  представники   культури та майстри народного мистецтва!  Цінуємо Ваш вагомий внесок у розвиток культури громади!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису