На виконання програми Президента України «Зелена країна» у рамках акції «Створюємо ліси разом» у селі Заїзд Сухополов’янської ОТГ було створено новий парк. Під нього відведено загальну площу 0,6 га.
Сьогодні, 12 листопада, у заході взяли участь представники адміністративного центру Сухополов’янської ОТГ, Заїздського старостинського округу, місцевої школи та депутатського корпусу. Озеленювати територію парку місцевій громаді також допомагали працівники державного підприємства «Прилуцьке лісове господарство». На підготовленій ділянці спільними зусиллями громади та лісівників було висаджено 1,2 тис. шт. сіянців сосни звичайної.
У найближчі три роки територію парку планується розшити до площі 2,0 га.
Також працівники громади озеленили територію стаціонарного відділення Територіального центру громади.
Це справа на багато років вперед, для майбутніх поколінь. Сподіваємося, що із маленьких сіянців, які сьогодні висадили, у майбутньому буде дуже гарний парк, який буде милувати очі місцевих та гостей.
Закликаємо усіх долучитись до благородної справи висадки дерев.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису