УКРАЇНА

 

СУХОПОЛОВ’ЯНСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

ПРИЛУЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

(____________ сесія восьмого скликання)

 

____________ 2021 року                                                    с. Сухополова

 

 

Про затвердження Примірного договору

оренди нерухомого або іншого окремого

індивідуально визначеного майна, що

належить до комунальної власності

Сухополов’янської сільської ради

 

З метою врегулювання процесу передачі в оренду майна, що перебуває в комунальній власності територіальної громади, створення єдиного механізму надання в оренду майна комунальної власності, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Постанови Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 року №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендацію постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування економічного і соціального розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства, сесія сільської ради

 

ВИРІШИЛА

 

  1. Затвердити Примірний договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Сухополов’янської сільської ради (додається).
  2. Сухополов’янській сільській раді Прилуцького району Чернігівської області довести дане рішення до відома всіх орендодавців та балансоутримувачів майна комунальної власності територіальної громади.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування економічного і соціального розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства.

 

Сільський голова                                                     Денис РОСОВСЬКИЙ