ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту рішення Сухополов’янської сільської ради

«Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Сухополов’янської сільської ради»

 

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Сухополов’янська сільська рада повідомляє про оприлюднення з 30 березня 2021 року на сайті сільської ради проекту рішення сільської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Сухополов’янської сільської ради».

Проектом рішення пропонується механізм розрахунку орендної плати на основі незалежної оцінки та розміру орендної ставки (в залежності від мети використання/орендаря), які орендують комунальне майно без проведення аукціону, також встановлення орендної плати певній категорії орендарів, зокрема бюджетним установам, які повністю фінансуються з сільського бюджету, а також іншим державним установам, які повністю або частково фінансуються за рахунок державного або місцевих бюджетів.

Іншим орендарям, які мають право оренди без проведення аукціону і не утримуються/фінансуються з державного або місцевого бюджету, встановлюються диференційовані орендні ставки.

Крім цього, на виконання вимог чинного законодавства залишені діючі орендні ставки для орендарів, договори оренди яких продовжуються вперше.

Проект рішення сільської ради разом з аналізом регуляторного впливу опублікований на сайті Сухополов’янської сільської https://shp-gromada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акта приймаються від фізичних, юридичних осіб, їх об'єднань у письмовому вигляді упродовж 30 календарних днів з дати оприлюднення його на сайті, на адресу: вул. Чернігівська, 32, с. Сухополова, Прилуцького району, Чернігівської області, 17542, або на поштову скриньку: 04415867@mail.gov.ua.

Розробник проекту регуляторного акту: відділ організаційно-кадрової роботи Сухополов’янської сільської ради. Додаткова інформація за тел. 0959032006.

 

Сільський голова                                                            Денис РОСОВСЬКИЙ