ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту рішення Сухополов’янської сільської ради

«Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Сухополов’янської сільської ради»

 

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Сухополов’янська сільська рада повідомляє про оприлюднення з 30 березня 2021 року на сайті сільської ради проекту рішення сільської ради «Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Сухополов’янської сільської ради».

Проект рішення розроблений з метою забезпечення вимог  Закону України від   03 жовтня 2019 року № 157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна» та створення єдиного підходу для орендодавців комунального майна  Сухополов’янської сільської ради при укладенні договорів оренди, належного правового оформлення орендних правовідносин.

Підставою для розробки проекту є  частина перша статті 16 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Проект рішення сільської ради разом з аналізом регуляторного впливу опублікований на сайті Сухополов’янської сільської https://shp-gromada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акту приймаються від фізичних, юридичних осіб, їх об'єднань у письмовому вигляді упродовж 30 календарних днів з дати оприлюднення його на сайті, на адресу: вул. Чернігівська, 32, с. Сухополова, Прилуцького району, Чернігівської області, 17542, або на поштову скриньку: 04415867@mail.gov.ua.

Розробник проекту регуляторного акту: відділ організаційно-кадрової роботи Сухополов’янської сільської ради. Додаткова інформація за тел. 0959032006.

 

Сільський голова                                                               Денис РОСОВСЬКИЙ