З нагоди Дня  місцевого самоврядування, який відзначається щороку 7 грудня відповідно до Указу Президента від 25 листопада 2000 року,  в Сухополов’янській  громаді  відбулися урочистості  за участю   сільського голови Дениса Росовського, керівного складу  та посадовців громади, депутатів сільської ради та старост старостинських округів. Вітаючи присутніх із професійним святом, Денис Росовський наголосив, що  саме на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність як за соціально-економічний стан територіальної громад, так за благополуччя її жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців сіл. Тому кожна громада має навчитись бути самодостатньою, з чітким уявленням своїх можливостей та перспектив, а головне з вмінням об’єднувати спільні зусилля громадян, установ і організацій, влади і бізнесу для вирішення вимог часу, досягнення європейського рівня життя. Зазначив, що саме конструктивна співпраця й партнерські відносини між виконавчим комітетом  та депутатським корпусом стануть надійним підґрунтям для реалізації головної мети - поліпшення рівня і якості життя наших громадян. Побажав святкового настрою, міцного здоров’я, невичерпної енергії, родинного тепла і затишку.

За сумлінну працю, високопрофесійне виконання посадових обов’язків, плідну депутатську діяльність, активну громадську і життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесними грамотами  Сухополов’янської сільської ради  були нагороджені депутати сільської ради, посадовці та працівники Сухополов’янської сільської ради.  

          До привітань із професійним святом – Днем місцевого самоврядування долучилися депутати Прилуцької районної ради  Олександр Колесник і Максим Бедік, які передали вітання та солодкі подарунки  від  лідера громадського руху «Оновлення» Сергія Коровченка та ВО «Батьківщина».

          Подарували святковий настрій учасникам заходу  колективи КЗ «Центр культури та дозвілля»  Сухополов’янської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису