09 грудня  відбулося  засідання виконавчого комітету Сухополов’янської сільської ради, на розгляд якого вносилося  12 питань. Першочергово члени виконавчого комітету схвалили проєкт бюджету Сухополов`янської сільської територіальної громади на 2022 рік, заслухавши доповідь начальника фінансового відділу сільської ради Надії Мусійченко, яка детально ознайомила присутніх з проєктом бюджету, зупинившись на основних його складових. Надалі  проєкт  бюджету, схвалений на засіданні виконкому, буде  внесений  на затвердження  сесії сільської ради.

З метою забезпечення благоустрою населених пунктів та здійснення контролю за видаленням зелених насаджень по старостинських округах, зокрема  на території     Переволочнянського старостинського округу, виконавчий комітет сільської ради  надав  дозвіл на видалення  зелених насаджень.

Також були розглянуті й ухвалені питання   щодо надання дозволів та виділення коштів на матеріальну допомогу жителям територіальної громади.

Після розгляду питань порядку денного були розглянуті й обговорені  важливі питання життєдіяльності старостинських округів Сухополов’янської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису