Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:

 

15 грудня   2021 року о 9.00 в сесійній залі Прилуцької районної ради відбудеться пленарне засідання  16 (позачергової) сесії Сухополов’янської сільської ради  за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, буд. 220 (розпорядження  сільського голови від  10 грудня  2021 року № 189  «Про  скликання шістнадцятої (позачергової) сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради»).

На розгляд сесії  вносяться наступні питання:

1.Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Сухополов’янської сільської ради на 2022 рік.

2.Про передачу в оренду нерухомого майна.

3.Про продовження терміну дії Договорів оренди нерухомого майна.

4.Про взяття в комунальну власність Сухополов’янської сільської ради майна.

5.Про затвердження Програми компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, Сухополовянської сільської ради на 2022-2027 роки.

6.Про затвердження програми ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Сухополов’янської  сільської ради на 2022-2027 роки.

7.Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії  восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради  від 24 грудня 2020 року «Про бюджет Сухополов`янської сільської  територіальної громади на 2021 рік.

8. Про прийняття у комунальну власність земельних ділянок.

9.Про затвердження нормативно-грошової оцінки земель населених пунктів Сухополов’янської сільської ради.

10.Про затвердження Положень про відділи Сухополов’янської сільської ради.

Також на розгляд сесії будуть унесені питання щодо  виділення коштів на матеріальну допомогу жителям територіальної громади, земельні питання щодо надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою, щодо затвердження технічної документації із землеустрою та передачі у власність земельної ділянки  громадянам, про припинення права користування земельними ділянками тощо.

Фото без опису