15 грудня   відбулося  пленарне засідання 16 (позачергової) сесії  8 скликання  Сухополов’янської сільської ради, на розгляд якого вносилося  173  питання. З метою організації здійснення державної регуляторної політики Сухополов’янської сільської ради депутати затвердили  план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Сухополов’янської сільської ради на 2022 рік. Під час сесії було ухвалено  рішення стосовно внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії  восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради  від 24 грудня 2020 року «Про бюджет Сухополов`янської сільської  територіальної громади на 2021 рік».

З метою призначення та виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, соціального захисту та соціальної підтримки осіб, які потребують сторонньої допомоги, депутати затвердили  Програму компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки.

Також  під час сесії з метою покращення стану вулиць та автомобільних доріг комунальної власності, створення безпечних умов дорожнього руху та утримання в належному стані дорожньої інфраструктури, що позитивно вплине на соціально-економічний розвиток населених пунктів громади, депутати  сільської ради   затвердили Програму ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Сухополов’янської  сільської ради на 2022-2027 роки.

Під час сесії були  ухвалені  рішення  стосовно надання матеріальної допомоги  жителям територіальної громади, затверджена нормативно-грошова оцінка земель населених пунктів Сухополов’янської сільської ради, а також розглянуто та затверджено ряд земельних питань щодо надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою, щодо затвердження технічної документації із землеустрою та передачі у власність земельної ділянки  громадянам, про припинення права користування земельними ділянками тощо.

Пленарне засідання позачергової сесії пройшло конструктивно та злагоджено.

Фото без описуФото без описуФото без опису