19 грудня  відзначаємо  одне з найулюбленіших свят, якого чекає вся дітвора,  – День Святого Миколая, доброго та щедрого покровителя всіх дітей, яким за слухняність та старанність він  приносить  подарунки під подушку. З молитвами до Миколи Чудотворця щодня звертаються тисячі людей по всьому світу.  День Святого Миколая –  це початок чудових новорічних святкувань  для дітей  та дорослих. У Сухополов’янській громаді цього дня традиційно на площі  комунального закладу «Центр культури та дозвілля» сільської ради (с.Манжосівка) відбулося урочисте відкриття Новорічної ялинки, прикрашеної іграшками, зробленими власними руками дітей та дорослих.

          Зі словами привітання до всіх присутніх звернувся Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський, який побажав кожному  в новому році  здоров’я, тепла, добра, радісних і приємних хвилин, здійснення найзаповітніших мрій, а також  взяв участь  у церемонії нагородження  42 учасників конкурсу  «Ялинкова прикраса», серед яких були  представники закладів загальної середньої освіти та заклади дошкільної освіти Сухополов’янської громади, а також представники Сергіївської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ст. Яблунівської громади,  які отримали дипломи за участь та солодощі. Також Денис Росовський  вручив нагороди   учасникам конкурсу «Новорічна інсталяція», який проводився  серед  структурних підрозділів КЗ «Центр культури та дозвілля» Сухополов’янської сільської ради. Гран-прі в  конкурсі «Новорічна інсталяція» отримала художній керівник Канівщинського сільського клубу Тетяна Мороз за виготовлення каміну з  ялинкою та новорічними подарунками.

Святковий настрій усім присутнім подарував  Святий Миколай, який завітав на захід  зі  своїми помічниками Ельфами, та  Тигр як  символ Нового 2022 року, які разом із присутніми співали, танцювали та запалили новорічні вогники   на ялинці.

До Дня Святого Миколая  вітання та  солодкі подарунки  від Сухополов’янської сільської ради   отримали 70 дітей  учасників АТО/ООС,  28  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей соціально вразливих верств населення.

19 грудня,  у День Святого Миколая, Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський завітав до КНП «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія». Також на святковому заході були присутні  голова Чернігівської обласної ради Олена Дмитренко  та представники бізнесових структур. Почесні гості привітали колектив закладу,  подарували солодощі малечі та  отримали позитивні емоції від концертної програми.

Висловлюємо слова щирої вдячності депутатам та працівникам  сільської ради, суб’єктам господарювання, які працюють на території громади,  усім,  хто подарував святковий та солодкий настрій дітворі Сухополов’янської громади. Нехай  Святий Миколай прийде сьогодні у кожен дім  і принесе з собою здоров’я, радість і любов, затишну атмосферу, сповнену позитиву, сміху і достатку,  душевного тепла і щирості!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису