22 грудня відбулося спільне засідання виконавчого комітету з постійною комісією з питань фінансів, бюджету, планування економічного і соціального розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства. На розгляд виконкому вносилося  9  питань.

З метою перетворення громади на економічно дієву та соціально згуртовану спільноту, територію комфортного проживання, де створено рівні умови для всебічного та гармонійного розвитку людини, вирішення спільних проблем мешканців та реалізації спільних завдань щодо економічного зростання, підвищення конкурентоспроможності, інвестиційної привабливості, якості життя у громаді через ефективне використання ресурсів та реалізацію спільних інтересів влади, громади та бізнесу, заслухавши доповідь першого заступника сільського голови  Андроніки  Тарасенко, члени виконавчого комітету схвалили Стратегію розвитку Сухополов’янської сільської територіальної громади на 2022-2027 роки.

Також перший заступник сільського голови Андроніка Тарасенко ознайомила з основними положеннями Програми соціально-економічного розвитку Сухополов’янської сільської ради за 2022-2024 роки, після чого члени виконавчого комітету  схвалили дану Програму.

Заслухавши інформацію начальника фінансового відділу сільської ради Надії  Мусійченко про зміни до бюджету, члени виконкому  схвалили проект змін до рішення другої (позачергової) сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 24.12.2020 року «Про бюджет Сухополов’янської сільської територіальної громади на 2021 рік». 

Членами виконкому була схвалена в новій редакції Програма охорони навколишнього  природного  середовища на 2021-2022 роки з метою  забезпечення екологічної безпеки, захисту життя і здоров’я мешканців територіальної громади від негативного впливу, зумовленого забрудненням навколишнього природного середовища, поліпшення естетичного стану території.

З метою  сприяння реалізації державної антикорупційної політики у діяльності ради, координації діяльності органів влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій,  для створення ефективної системи запобігання та протидії корупції у діяльності Сухополов’янської сільської ради на засіданні виконкому схвалена  Антикорупційна програма Сухополов’янської сільської ради на 2022-2024 роки.

По всіх питаннях, унесених на розгляд виконавчого комітету, були ухвалені відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису