Інформація Сухополов’янської сільської ради про оголошення конкурсу з відбору суб'єкта оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна

Назва об'єкта: нежитлова будівля площею 48,1 м2, що знаходиться за адресою: с. Малківка, вул. Загребельна, 70, Прилуцький район, Чернігівська область.

Балансоутримувач та платник: Сухополов’янська сільська рада.

Мета проведення оцінки: визначення ринкової вартості для цілей оренди, відчуження.

Наявність об'єктів, що містять державну таємницю: відсутні.

Організаційно-правова форма: комунальна.

Конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням десятої (позачергової) сесії восьмого скликання від 14 липня 2021 року (далі-Положення).

Претенденти подають замовнику конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у конверті.

До підтверджувальних документів, поданих на конкурс із відбору суб'єктів оціночної діяльності, належать:

- заява на участь у конкурсі за встановленою формою (додаток 2 Положення);

- копія установчого документа претендента;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

- копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендентів подається у запечатаному конверті і має містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляцію витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також стосовно терміну виконання робіт.

Конкурс відбудеться 21 січня 2022 року за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 220, IV поверх, к.149, Сухополов’янська сільська рада. Початок: о 10.00 год.

Документи приймаються по 20 січня 2022 року (включно) за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 220, IV поверх, к.123, Сухополов’янська сільська рада. Телефон для довідок 0675211830.