Посадовці Сухополов’янської громади та відповідні служби  працювали по населених пунктах  старостинських округів над ліквідацією наслідків негоди, яка була 14 січня, у другій половині дня, та  в ніч на 15 січня, внаслідок якої шквальний вітер  пошкодив та пообривав  лінії електропередач, зривав дахи, повалив дерева. З метою надання необхідної допомоги старости старостинських округів громади оперативно інформували про відсутність електропостачання, стан бюджетних установ громади (пошкодження покрівель і т.д.), стану доріг (у тому числі блокування поваленими деревами) та інших руйнувань.

       15 січня    Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський особисто відвідав   населені пункти громади, які постраждали внаслідок негоди, разом з  першим заступником сільського голови  Олександром Ромашком,  посадовцями сільської ради, старостами.

       Спільними скоординованими  зусиллями керівництва Сухополов’янської сільської ради, старостинських округів, Прилуцького відділення АТ «Чернігівобленерго», господарюючих суб’єктів та мешканців сіл було відновлено електропостачання на території сіл, оброблені протиожеледними засобами, прочищені та прибрані дороги, вулиці та прилеглі території.

         Установи та заклади Сухополов’янської сільської ради розпочали роботу в звичному режимі.  Дороги знаходяться в задовільному стані, але контроль за їх станом залишається на сьогодні актуальним.

          Станом на 17.00  16 січня  електропостачання в усіх населених пунктах громади було відновлено.

Фото без опису