21 січня відбулося спільне засідання виконавчого комітету з постійною комісією з питань фінансів, бюджету, планування економічного і соціального розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства. На розгляд виконкому вносилося 22  питання.

       Заслухавши інформацію начальника фінансового відділу сільської ради Надії  Мусійченко про необхідність внесення  змін до рішення сімнадцятої сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 24.12.2021 року «Про бюджет Сухополов’янської сільської територіальної громади на 2022 рік», зокрема в частині  виділення  коштів на  проектно-кошторисну документацію щодо капітального ремонту приміщення адмінбудівлі в с.Сухополова для подальшого облаштування в ній  Центру надання адміністративних послуг,   на проектно-кошторисну документацію щодо капітального ремонту  автомобільної дороги комунальної власності по вул. І. Мазепи в с. Заїзд, на придбання шкільного автобуса, члени виконкому  схвалили відповідне рішення.

З метою забезпечення цивільного захисту на території громади, надання фінансової підтримки для покращення забезпечення паливно-мастильними матеріалами підрозділу 12 ДПРЧ (м. Прилуки) 3 Державного пожежно-рятувального загону ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області при проведенні рятувальних заходів та гасіння пожеж, заслухавши інформацію начальника відділу організаційно- кадрової роботи та з питань цивільного захисту  сільської ради Валерія Петренка, члени виконавчого комітету ухвалили відповідну Програму на 2022 рік.

Ураховуючи колективне звернення мешканців Мазківського старостинського округу щодо обмеження руху великогабаритних автомобілів, виконком ухвалив рішення щодо встановлення відповідних дорожніх заборонних знаків  по вулиці Миру с. Мазки.

Заслухавши інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою,  містобудування та архітектури  Сергія Проценка, члени виконкому схвалили в новій редакції Програму благоустрою населених пунктів Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки  та  Програму ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної  власності Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки.

З метою забезпечення благоустрою населених пунктів та здійснення контролю за видаленням зелених насаджень по старостинських округах на території Сухополов`янської сільської ради виконком ухвалив рішення щодо надання дозволу щодо видалення зелених насаджень на території Дідовецького,   Нетяжинського та Валківського старостинських  округів. 

Також під час засідання виконавчого комітету були ухвалені рішення «Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт на території  Сухополов’янської сільської ради на 2022 рік, де притягнуті до адміністративної відповідальності  відбуватимуть громадські роботи», «Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для порушників, які будуть відбувати стягнення у виді суспільно-корисних (оплачуваних) робіт на території Сухополов’янської сільської ради на 2022 рік» та  «Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт на території Сухополов’янської сільської ради на 2022 рік для засуджених до громадських робіт».

На засіданні виконкому були  розглянуті питання щодо  виділення коштів на матеріальну допомогу жителям територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису