Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє: відповідно до розпорядження  сільського голови від  10 лютого  2022 року № 19 «Про   проведення  засідання   виконавчого   комітету Сухополов`янської сільської ради»  15 лютого  2022 року о 09.00  в сесійній залі Прилуцької районної ради за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, буд. 220  відбудеться засідання виконавчого комітету  сільської ради.

 

На розгляд виконавчого комітету вносяться наступні питання:

 

1.       Про звіт  щодо роботи Центру соціальних служб Сухополов'янської сільської ради  за 2021 рік.

2.       Про схвалення проекту змін до рішення сімнадцятої сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 24.12.2021 року «Про бюджет Сухополов’янської сільської територіальної громади на 2022 рік».

3.       Про схвалення Програми проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 7424185000:05:000:0744 на території Малківського старостинського округу №10 Сухополов’янської сільської ради.

4.       Про внесення змін до рішення виконавчого комітету  Сухополов’янської  сільської ради від 02 березня 2021 року № 118  «Про затвердження Положення про комісію з питань захисту прав дитини та складу комісії».

5.       Про внесення змін до комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету на забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування,  осіб з їх числа житлом, підтримки малих  групових будинків та  виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення.

6.       Про створення служби з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, порушення зору, інтелектуальні та психічні порушення, та інших маломобільних груп населення «Соціальне таксі» Сухополов’янської сільської ради.

7.       Про затвердження складу Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі,  протидії торгівлі людьми, профілактики соціально – небезпечних хвороб та формуванню здорового способу життя.

8.       Про затвердження складу опікунської ради при виконавчому комітеті Сухополов’янської сільської ради).

9.       Про виплати учасникам бойових дій в Афганістані та на території інших держав.

10.     Про надання дозволу щодо видалення  зелених насаджень.

 

Також будуть унесені на розгляд виконкому питання щодо надання матеріальної допомоги жителям територіальної громади.