Сьогодні оновився Додаток «Дія». Для того, щоб зареєструватися в вказаному Додатку внутрішньо-переміщеній особі необхідно стати на облік в управлінні праці та соціального захисту населення Прилуцької райдержадміністрації.
Для цього потрібно отримати довідку із старостинського округу громади за якою адресою і з якого часу громадянин проживає. Після чого – звернутися до відділу соціальної підтримки Сухополов’янської громади за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 220, 4 поверх, 121 кабінет.
З собою потрібно мати паспорт, код, довідку про реєстрацію, документи на неповнолітніх дітей і довідку із старостинського округу. Якщо особа з інвалідністю або непрацездатна, то також потрібні підтверджуючі документи.
Зазначені документи може подати 1 представник із сім'ї.
Відділом соціальної підтримки населення громади буде забезпечено оформлення відповідних документів та передано їх до управління праці та соціального захисту населення Прилуцької райдержадміністрації.
Детальні роз’яснення стосовно даного питання надаються працівниками громади за вказаною адресою. Телефон для довідок в громаді 0665996007.
Просимо з розумінням віднестися до ситуації, що склалася..