Сухополов’янська громада постійно опікується питання забезпечення життєдіяльності  кожного з населених пунктів.  На особливому контролі  у керівництва громади  перебуває питання забезпечення громадян медичними препаратами.

4 та 5 квітня в усі заклади  охорони здоров’я первинного рівня –  амбулаторії загальної практики сімейної медицини, фельдшерсько-акушерські та фельдшерські пункти – було завезено   лікарські препарати, медичні матеріали та дезинфікуючі засоби.

Дякуємо волонтеру-провізору  Ірині Прокопик за підбір необхідних  препаратів та засобів для та формування  наборів для надання першої медичної допомоги.

           Висловлюємо слова щирої вдячності  за надану фінансову допомогу в придбанні медичних препаратів представникам  аграрного сектора, а саме: ФГ «Добрий пан», ТОВ «Агрікор -Холдинг», ТОВ «Курс-Агро», СТОВ «Дружба-Нова»,  СФГ  «Промінь», ФГ «Волошка», ФОП Цибенко, а  за надання ліків, медичних засобів та матеріалів - народному  депутату  від  ВО «Батьківщина» Валерію  Дубілю, лідеру  громадського руху «Оновлення» Сергію Коровченку, волонтерському центру при Прилуцькій гімназії №5, Прилуцькій міськрайонній організації Товариства «Червоного хреста» України.

Сподіваємося на подальшу співпрацю, допомогу та підтримку, а особливо  в цей непростий для всіх час.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису