Уже тиждень, як жителі Чернігівщини звільнені від окупантів. Значних руйнувань та втрат зазнала  сусідня  Новобасанська територіальна громада. Дуже складне становище жителів  деокупованих населених пунктів цієї громади, які більше місяця  перебували під окупацією, змушені були терпіти знущання, грабежі, розстріли рідних і односельчан окупантами та проживати під час обстрілів разом з дітьми у холодних погребах, навіть у найбільших селах окупантами була повністю зруйнована інфраструктура,  не залишилось жодного вцілілого магазину, куди б можна було завезти продукти.

          14 квітня керівництвом Сухополов’янської громади та працівниками сільської ради особисто   було  доставлено  гуманітарну допомогу Новобасанській громаді у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни, а також  медикаментів для Новобасанської сільської лікарської амбулаторії.

Висловлюємо слова вдячності за надану допомогу жителям старостинських округів Сухополов’янської громади, а  також керівництву ПрАТ «Прилуцький хлібозавод», ТОВ «Прилуцький хлібодар», громадській організації «Бджолярі Прилуччини».

Разом ми - сила! Разом – до перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

ПрАТ «Прилуцький хлібозавод»